Introductieworkshop

Op woensdag 31 januari van 10.00 uur tot 11.15 uur is er een informatief webinar over het Business Innovation Program Food. Na dit webinar heb je een goed beeld of dit programma iets voor jou zou kunnen zijn. Deze ochtend heb je ook de gelegenheid om live vragen aan de sprekers te stellen. Meld je gratis aan voor het webinar via de knop links in het menu!

Programma

10.00 uur        Opening door Marlies Claasen, dagvoorzitter.
10.05 uur        In gesprek met Stephan Botz van Gritd (partner van het programma).
                       Waarom is dit programma ontwikkeld?
                       Waarom is het zo belangrijk dat Bipf een broedplaats is voor       
                       ondernemers in de food?
10.20 uur        Marlies in gesprek met Stef Mellema, een van de begeleiders van het
                       programma en twee deelnemers.
                       Joep Gommans van Vers voor vandaag, Bakkerij Support en
                       Sandra Ronde van de Streekboer delen hun ervaringen met het
                       programma. Wat viel tegen en wat viel mee? Wat zouden ze andere
                       ondernemers aanraden?
10.46 uur        Marlies in gesprek met Anne Claire van Altvorst, een van de begeleiders
                       van het programma en twee deelnemers.
                       Ralf Becks van RESPECTfarms en Merlijn Chardon van Multiphase dryers gaan
                       dieper in op de begeleiding die je vanuit het programma ontvangt.
                       Wat heeft ze dit opgeleverd? En welke vormen van begeleiding zijn er?
11.00 uur        Laatste vragen vanuit de deelnemers. Informatie over aanmelden voor het
                       programma.
11.15 uur        Afronding.