Introductieworkshop
Op woensdag 31 januari van 10.00 uur tot 11.15 uur is er een informatief webinar over het Business Innovation Program Food. Na dit webinar heb je een goed beeld of dit programma iets voor jou zou kunnen zijn. Deze ochtend heb je ook de gelegenheid om live vragen aan de sprekers te stellen. Meld je gratis aan voor het webinar via de knop links in het menu!
Programma
10.00 uur Opening door Marlies Claasen, dagvoorzitter.
10.05 uur In gesprek met Stephan Botz van Gritd (partner van het programma).
Waarom is dit programma ontwikkeld?
Waarom is het zo belangrijk dat Bipf een broedplaats is voor
ondernemers in de food?
10.20 uur Marlies in gesprek met Stef Mellema, een van de begeleiders van het
programma en twee deelnemers.
Joep Gommans van Vers voor vandaag, Bakkerij Support en
Sandra Ronde van de Streekboer delen hun ervaringen met het
programma. Wat viel tegen en wat viel mee? Wat zouden ze andere
ondernemers aanraden?
10.46 uur Marlies in gesprek met Anne Claire van Altvorst, een van de begeleiders
van het programma en twee deelnemers.
Ralf Becks van RESPECTfarms en Merlijn Chardon van Multiphase dryers gaan
dieper in op de begeleiding die je vanuit het programma ontvangt.
Wat heeft ze dit opgeleverd? En welke vormen van begeleiding zijn er?
11.00 uur Laatste vragen vanuit de deelnemers. Informatie over aanmelden voor het
programma.
11.15 uur Afronding.
Introductieworkshop BIPF editie 8
Registratiewebsite voor Introductieworkshop BIPF editie 8Introductieworkshop BIPF editie 8events@bom.nl
Introductieworkshop BIPF editie 8events@bom.nlhttps://www.introductieworkshopbipf.nl/151215
2024-01-31
2024-01-31
OfflineEventAttendanceMode
EventScheduled
Introductieworkshop BIPF editie 8Introductieworkshop BIPF editie 80.00EUROnlineOnly2019-01-01T00:00:00Z
Nog niet bekendNog niet bekend